top of page

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

1. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΣ

Α. Το Διεθνές Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης θα διεξαχθεί υπό τους Επίσημους Κανονισμούς Καλαθοσφαίρισης 2014 και κάθε απόφαση θα συνάδει με αυτούς.

Β. Κατά εξαίρεση, απαγορεύεται η άμυνα ζώνης, η άμυνα με παγίδες, καθώς και η άμυνα ζώνης σε όλο το γήπεδο. Η ατομική άμυνα (Man to Man) σε όλο το γήπεδο επιτρέπεται κανονικά. Σε περίπτωση που οι Διαιτητές αντιληφθούν ότι κάποια ομάδα εφαρμόζει κάποια από τις παραπάνω άμυνες, θα καταλογίζουν παράβαση.

Γ. Κατά εξαίρεση, κάθε ομάδα θα δικαιούται να δηλώνει έως δεκαπέντε (15) αθλητές στο Φύλλο Αγώνος και να αγωνίζονται όλοι.

2. ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Α. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Τουρνουά, πρέπει να είναι γεννημένοι, αποκλειστικά, τα έτη 2003-2004.

Β. Κάθε αθλητής πρέπει να έχει Δελτίο Αθλητή ή Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ταυτότητα.

3. ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Α. Κάθε αγώνας του Τουρνουά θα έχει δύο (2) διατητές από το Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Θεσσαλονίκης.

Β. Κάθε αγώνας του Τουρνουά θα έχει τρία (3) άτομα ως κριτές στη γραμματεία.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

1. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Κάθε αγώνας του Τουρνουά θα καλύπτεται από στατιστική υπηρεσία. Τα στατιστικά από κάθε αγώνα θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα μετά τη λήξη του παιχνιδιού. Τα στατιστικά θα συγκεντρώνονται και θα αθροίζονται, ενώ στην ιστοσελίδα θα ανανεώνονται μετά από κάθε αγώνα οι λίστες σε κάθε βραβευόμενη στατιστική κατηγορία.

2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

2. ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Κάθε αγώνας του Τουρνουά θα έχει υγειονομική κάλυψη.

3. ΠΑΡΟΧΕΣ

Όλοι οι αθλητές θα λάβουν μπλούζα T-shirt, φυλλάδιο (flyer) της διοργάνωσης και δίπλωμα συμμετοχής. Επιπλέον, καθόλη τη διάρκεια του Τουρνουά θα παρέχονται νερά σε όλες τις ομάδες σε όλα τα παιχνίδια.

4. ΕΠΑΘΛΑ & ΔΩΡΑ

Σε κάθε ομάδα που θα συμμετέχει θα απονεμηθεί Κύπελλο Συμμετοχής. Οι 3 πρώτες ομάδες θα λάβουν Τρόπαια Νικητών και οι αθλητές και οι προπονητές θα λάβουν μετάλλια. Θα υπάρχει Τρόπαιο και Δώρο για τον MVP, τον 1ο Σκόρερ, τον 1ο στα Ριμπάουντ, τον 1ο στις Ασίστ, τον 1ο στα Κλεψίματα και για τους αθλητές που θα επιλεγούν στην Καλύτερη Πεντάδα. Ο MVP και η Καλύτερη Πεντάδα θα προκύψει από ψηφοφορία των προπονητών.

5. ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ

Το Τουρνουά θα καλύπτεται ζωντανά μέσω της ιστοσελίδας. Για όλα τα παιχνίδια θα παρέχεται ζωντανή ενημέρωση για την εξέλιξη τους μέσω της αυτής (livesore & livestats). Η ιστοσελίδα είναι συμβατή και διαθέσιμη και για κινητά. 

bottom of page